top of page

EVENTSTYLING

HET LEVEN IS EEN FEESTJE - EN DIT KEER HOEF JE NIET EENS ZELF DE SLINGERS OP TE HANGEN!

Een feestje geven is super leuk, maar vooral ook heel veel werk: inkopen doen, vrienden en familie uitnodigen, jezelf in een leuke outfit stoppen, hapjes voorbereiden en dan ook nog snel wat ballonnen opblazen om te zorgen dat het geheel er een beetje feestelijk uit ziet.

Dat laatste kunnen wij je uit handen nemen. En als je HAPPY DAY jouw feest laat stylen, dan houdt het niet op bij een paar ballonnen; dan zorgen we ervoor dat alles er helemaal fantastisch uitziet! Daarvoor maken we gebruik van een grote voorraad eigen materiaal, gaan we bij onze leukste leveranciers shoppen voor unieke objecten en werken we samen met onze vaste bloemist voor de mooiste bloemstyling. 

 

Dus of je nou je verjaardag viert met een intiem etentje in de woonkamer of een groot tuinfeest geeft voor jullie Kristallen bruiloft (15 jaar ;)) – wij zorgen voor die chique gedekte tafel of compleet aangeklede tuin – zodat je gasten al onder de indruk zijn als ze binnenkomen; en dan moet het feest nog beginnen!

Voor evenstyling werken wij met een dagprijs van €250,-. Na een vrijblijvend gesprek waarin we jouw wensen bespreken, ontvang je van ons een offerte voor de aankleding van jouw feest! 

JOUW FEEST LATEN STYLEN DOOR HAPPY DAY? 

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN!

bottom of page