top of page
010919es_816.jpg

ELLA & SHAI - MAASTRICHT

Wil je graag met jouw huwelijk dat  gevoel dat je altijd al in gedachten had? Dat je bij alles wat je ziet denkt, ow jaaaa dat klopt! Tot in details! En wil je ook nog heel veel plezier beleven aan de voorbereidingen? Dan is Merette wat jullie nodig hebben. Was je niet van plan om iemand voor de styling in te huren? Maar misschien wel een weddingplanner oid? Think again... Met de fantastische looks die Merette in live creëert met haar team komt jouw droom tot leven. 

Wij zijn Merette en haar team enorm dankbaar voor hun eindeloze hulp en harde werken. Nu een jaar na ons huwelijk vertellen mensen ons nog steeds dat ons huwelijk het mooiste huwelijk was dat ze ooit meemaakte omdat alles tot in detail was verzorgd en het er zo mooi uitzag. En dan denk ik aan al die mega leuke, live, app en telefoongesprekken die we met Merette hadden voor de voorbereidingen. Die app groep bestaat trouwens nog steeds... gewoon omdat ze nog leuk is ook! 

 

Liefs Ella en Shai

Lilli Eva-162 - kopie.jpg

LILLI & EVA - AMSTERDAM

Nogmaals bedankt voor de geweldige decoratie. Enorm veel complimenten gehad, hopelijk heb je die zelf ook mogen ontvangen. Ook namens iedereen die geholpen heeft, was erg fijn om met je samen te werken. Ik ga nog even met Lilli tijd nemen voor een recensie voor op je website. Vol lof, want we zijn zoooo blij geweest met jou en je team! 

(Dit was al een mooie recensie van zichzelf! :))

BRUIDSPAAR.jpg

NICOLE & JAMES - AMSTERDAM

Merette is ons aanbevolen door een oud-collega. Na ons eerste gesprek waren we enorm enthousiast over haar en wat zij voor ons zou kunnen betekenen.

 

We hebben echt onderschat wat een toegevoegde waarde styling zou kunnen hebben op onze trouwlocatie. Wij dachten aan een ballonnetje en een bloemetje hier en daar…. Totdat wij toevallig op een huwelijk terecht kwamen op dezelfde locatie waar weinig tot geen aandacht aan de decoratie besteed was. Onze tip is dat je hier op de mooiste dag van je leven niet op moet besparen. Het mooie is dat ondanks dat je zelf je wensen neer kunt leggen, het uiteindelijke resultaat een megaverrassing is.

Merette heeft goed geluisterd naar onze, vaak afwijkende, wensen en heeft er een prachtig mooi geheel van gemaakt door net zo lang te trechteren totdat wij er beiden heel blij van werden. Meedenken is echt haar sterke kant. Ze is voor ons een steun en toeverlaat geweest in de periode naar de bruiloft toe. Het gemis van onze beide vaders moest een plekje krijgen op onze bruiloft… wij wilden iets subtiels, niet te confronterend. Want ondanks alles is het belangrijk het leven te vieren. Samen met Merette hebben we een manier gevonden waar iedereen zich goed bij voelde.

Dank lieve Merette. Alle lof voor jou en je team!! Het was echt de mooiste dag van ons leven. Niet alleen qua gevoel, maar ook qua styling!

Schermafbeelding 2021-02-25 om 11.07.27.

AN AIRPORT WEDDING - SCHIPHOL AIRPORT

Een super bijzondere bruiloft waarbij een happy couple verrast werd door Schiphol en een geheel verzorgde bruiloft van hen kreeg! HAPPY DAY verzorgde de styling van de ceremonie - die bijna óp de landingsbaan plaatsvond! 

Daarnaast vond de receptie, met wereldbol gastenboek en een taart met hierop de wereldkaart, plaats in een gebouw met uitzicht op de landende boings. Wat een dag! 

M&E-199_edited_edited.jpg

MARY & ERIC - AMSTERDAM

Voor onze bruiloft in Amsterdam hebben we gebruik gemaakt van de creatieve styling van Happy Day. Merette heeft een fantastische invulling gegeven om de locatie authentiek aan te kleden, volledig naar onze wensen. Ze heeft onder andere gebruik gemaakt van prachtige bloemen. We hebben veel complimenten gehad van onze gasten, maar ook van de trouwlocatie.
Zonder haar inbreng was onze prachtige dag minder stijlvol geweest.

JORIEN & MAARTEN - FRANKRIJK

Wij zijn op 9 september getrouwd in een weiland in Frankrijk en dankzij Merette en haar team hebben wij de dag van ons leven gehad!

Wij hadden een droom: In the middle of nowhere, in een weiland in Frankrijk, onder een oude boom, het feest van het jaar te geven. Merette was vanaf het begin af aan zo enthousiast en vol ideeën die volledig aansloten bij onze droom. Met behulp van moodboards werd alles uitgewerkt. Heerlijk die voorpret! De meest originele, romantische, mooie maar ook praktische ideeën kwamen naar voren. 


Doordat Merette en haar team zo fijn en duidelijk communiceren en omdat alles tot in de puntjes vooraf besproken is en vaststaat (en ook omdat je weet dat Merette en haar team perfectionisten zijn :)) konden wij de week voor de bruiloft en vooral het weekend van de bruiloft alles volledig loslaten met het volste vertrouwen dat alles fantastische geregeld was. En dat was het!

Een droom, een magische en spectaculaire dag, niet alleen voor ons maar ook voor de gasten! Een fantastische styling, waarbij nog zoveel verrassingen zaten waar wij nog niets vanaf wisten,  met heel veel LIEFDE die vanuit de hele organisatie straalde!

We kunnen jullie niet genoeg bedanken dat jullie ons sprookje hebben laten uitkomen.

S&V - AMSTERDAM

Wij zijn op 29 april 2017 getrouwd. Het was  - cliché, maar waar - de mooiste dag uit ons leven. Zonder Merette en haar team was dat het vast ook geweest, echter doordat we hen hadden ingeschakeld werd het spectaculair, magisch gewoon.

Ook wij vroegen ons af of we een externe partij nodig hadden die de styling, planning en de rol van ceremoniemeester op zich zou nemen. Zoals velen dachten we het prima zelf te kunnen. We hadden het evenmin in ons oorspronkelijke budget opgenomen. Toch hebben we geen seconde spijt gehad.

In de maanden daarna hebben we alles uitgewerkt, we konden met al onze vragen bij Merette terecht. Zij focusde zich op de styling, zorgde dat alles op elkaar aan zou sluiten. Zo fijn als je iemand in de arm hebt genomen die precies weet waar ze op moet letten, welke vragen ze moet stellen. Merette is een uiterst prettig persoon om mee te werken, creatief en een perfectionist. Alles moet kloppen.  

De grote dag brak aan. Ons huwelijk vond plaats op 3 locaties. Steeds bij aankomst op een locatie vielen onze monden open; alles zag er zo onzettend mooi uit. We hadden wel een idee van hoe het eruit ging zien, maar dit oversteeg iedere verwachting.

We kunnen Merette en de rest van de meiden niet genoeg bedanken voor alles wat zij voor ons gedaan hebben. De manier waarop de styling was gedaan en het perfecte verloop van de dag zelf hadden wij zelf nooit zo voor elkaar gekregen. Zij hebben ervoor gezorgd dat het een spectaculaire, magische dag werd. Het geld dat het ons gekost heeft om Happy Day Weddings in te huren is het dubbel en dwars waard. We kunnen het ieder toekomstig bruidspaar aanbevelen! 

BART & JORIS - AMSTERDAM

 

Naast dat Merette en haar team ons veel werk uit handen hebben genomen tijdens de voorbereiding heeft zij op de dag zelf met haar ervaring en kennis bovenal een prachtig gestylde dag neergezet.

Met behulp van moodboards heeft zij onze wensen en ideeen perfect weten te vertalen en het eindresultaat was werkelijk prachtig!

 

Ze heeft oog voor detail en haar enthousiasme voor wat ze doet maakt het heel plezierig om samen met haar de voorbereidingen te doen van de voor jullie zo bijzondere dag!

 

Het is in dat opzicht jammer dat we maar 1 keer trouwen, want Merette nodigen we met alle liefde weer uit! 

In one sentence, worth every penny!

ARTHUR & MARENE - ECHTELD

 

Wat een feest om samen met Merette onze winter wedding voor te bereiden!

Met haar creatieve ideeën, precisie in details en gevoel voor sfeer heeft ze er echt een 'meer-dan-Pinterest-waardige' bruiloft van gemaakt! Mijn man was eerst een beetje bang voor een 'VT Wonen' huwelijk; maar dat heeft ze perfect aangevoeld.

En dan is ze ook gewoon nog eens een ontzettend lief & leuk mens.

 

Dankjewel Merette!

JORIK & NADIA - BALI, INDONESIË

 

We wanted to have a very intimate wedding ceremony in magical island Bali and we were lucky enough to have the HAPPY DAY weddings team come to the rescue all the way from The Netherlands. 

They helped us make our private villa in our special moment more magical, and most importantly they do everything with love.

 

Thank you HAPPY DAY wedding fairies... We both and our family now can look at all the beautiful pictures and will keep the lovely memories in our heart.

bottom of page