top of page

MEET OUR TEAM

Jullie locatie(s) omtoveren in de absolute droomlocaties voor jullie happy day doe ik natuurlijk niet alleen. Wij houden van uitpakken en dat doen we dan ook met de vele handen van ons enthousiaste team. 

Afhankelijk van hoe jullie dag eruit ziet (het aantal locaties, de tijd die er voor de opbouw is et cetera) komen we met 3, 4 of 5 en soms zelfs 6 of 7 stylisten en assistenten de styling en aankleding van jullie dag verzorgen. 

VALERIE is er iedere HAPPY DAY bij. Zij vormt samen met Merette het vaste styling team. 

Verder werken we met een aantal enthousiaste freelancers die zich de HAPPY DAY stijl helemaal eigen hebben gemaakt. 

Grote kans dat ook ROMY rondloopt op jullie dag. Zodra we meer dan 2 paar handen nodig hebben is zij erbij! Ook ANOUSKA is er bijna altijd op onze HAPPY DAYS. Zij helpt niet alleen mee met de opbouw van de styling, maar maakt daar tussendoor ook prachtige foto's van!

Als we voor echt grote projecten gaan versterken DEBBIE, CHRIS-ANNE, ELSELIEN, MAARTJE, ELLEN en ELISE ons team. 

Het is ontzettend fijn om met een vaste groep mensen samen te werken: we zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld en we weten precies wat we aan elkaar hebben. Ieder lid van ons team weet hoe hoog de HAPPY DAY standaarden liggen en dat zorgt er voor dat we kunnen garanderen dat we op jullie dag met dit team een fantastische styling neerzetten.

bottom of page