top of page

MAKE ME A MOODBOARD!

Loopt je hoofd over van eindeloos veel ideeën voor de aankleding van jullie bruiloft of feest, of heb je juist helemaal geen idee waar je moet beginnen? Wij maken een moodboard voor je waarin jullie stijl, thema en/of kleurenpalet in één oogopslag duidelijk is.

Het allerbelangrijkste voor een goed doorgevoerde styling is een duidelijk uitgangspunt. Met een moodboard zorg je ervoor dat je een duidelijke visie voor de look & feel van jullie dag hebt. Dit is je houvast, het zorgt ervoor dat iedere keus die je maakt bijdraagt aan de sfeer die je voor ogen hebt en bovendien zorgt een moodboard ervoor dat de leveranciers die je inhuurt ook direct een goed beeld krijgen van de stijl die jullie willen.

 

HAPPY DAY geeft jullie die houvast: voor €32,50 maken wij een moodboard waarin jullie stijl, thema en/of kleurenpalet meteen duidelijk is. Op basis van jullie input (dmv een korte vragenlijst die jullie invullen) gaan wij aan de slag: binnen 10 dagen nadat wij jullie vragenlijst en betaling hebben ontvangen, vinden jullie het moodboard in je inbox! Ook een mooie afdruk van het moodboard – al dan niet geplastificeerd (zodat je ‘m veilig overal mee naar toe kan nemen) – per post ontvangen? Dat kan tegen een kleine meerprijs (€5,- voor een gewone afdruk of €7,50 voor een geplastificeerde afdruk).

bottom of page