top of page
IMG_3504.JPG

WEDDINGSTYLING

Stel je voor: je besteedt een aardig bedrag aan jullie bruidstaart - en die ziet er dan ook prachtig uit - maar vervolgens wordt deze simpelweg op een tafel met een eenvoudig tafelkleedje gezet, naast een stapel bordjes en een mand vol vorkjes. Zo wordt het niet de eyecatcher die het zou moeten zijn! Of denk eens aan jullie ceremonie: het belangrijkste moment van de dag, maar het JA-woord spreken jullie uit op een locatie die er tijdens de ceremonie van het vorige bruidspaar precies hetzelfde uitzag. 

HAPPY DAY zorgt ervoor dat alle elementen van jullie trouwdag er fantastisch uitzien en dat overal dezelfde stijl naar voren komt – een stijl die helemaal bij jullie past! Deze stijl zal tot in de kleinste details doorgevoerd worden. Zo bestaat de dag niet uit losse elementen – maar is jullie trouwdag één mooi geheel met talloze wow-momenten voor jullie als bruidspaar én voor jullie gasten!

 

Als jullie de sfeer, stijl en aankleding van jullie bruiloft belangrijk vinden, kunnen jullie kiezen voor het pakket WEDDINGSTYLING van HAPPY DAY. In dat geval doen we de volgende dingen voor jullie:

  • we bedenken een stylingconcept voor jullie gehele bruiloft en werken dit uit in een uitgebreid stylingplan

  • we verzamelen de benodigde materialen voor de uitvoering van dit plan

  • en we zorgen voor de aankleding (op- en afbouw – afhankelijk van soort en aantal locaties) op de dag zelf

vaste prijs: €1500,-  

incl. 2 assistenten, excl. stylingmaterialen & reiskosten

bottom of page